Întrebări de pește Oscar

closeup de pește Oscar

Oscar pește sunt populare pești tropicali pentru acvariu acasă, dar ele pot fi dificil de a menține sănătoși și fericiți în captivitate. Aici sunt unele dintre cele mai frecvente întrebări despre îngrijirea pește Oscar, comportament și mai mult.

Oscar Îngrijire de pește

Cât de mare ar trebui să fie acvariul meu este de a păstra Oscar pește?

Oscar pește poate crește destul de mare, și au nevoie de o multime de cameră. Experți în OscarFishLover.com recomanda păstrarea doar un maxim de doi pești pe rezervor de 125 de litri. Alții spun că puteți păstra doi într-un rezervor de 75 de litri. da întotdeauna pește dumneavoastră mai mult loc decât crezi de care au nevoie.

Am nevoie de un filtru?

Absolut! Toate acvarii trebuie să aibă un filtru de lucru, care este păstrată permanent, cu excepția în timpul curățării sau întreținerii. Filtrele elimina resturile solide, deșeuri și amoniac. Fără filtrare, Oscar de pește poate fi otrăvit de propriile deșeuri și produse alimentare în descompunere. achiziționați întotdeauna un sistem de filtru adaptat la dimensiunea rezervorului de pește, și de a schimba plăcuțele de filtrare sau cartușele în conformitate cu instrucțiunile producătorului.

Pot adăuga dreptul de apă de la robinet la rezervor?

Nu, ar trebui să condiționeze întotdeauna apa de la robinet, folosind un kit de condiționare de la magazin pentru animale de companie înainte de a adăuga la un acvariu pentru orice pesti tropicali, inclusiv Oscar pește. Clor și alte substanțe chimice găsite în apa de la robinet poate otrăvi pestii tropicali. Câteva picături de apă balsam trebuie adăugat la apă de la robinet pentru a elimina aceste produse chimice înainte de a turna apa în rezervor. In plus, apa rece gheață sau apă foarte fierbinte poate șoc sau răni peștii.

Ce ar trebui să-mi hrănesc Oscar?

Alege un aliment de pește de la magazin pentru animale de companie a făcut pentru Oscar pește sau alți pești carnivori. De asemenea, puteți suplimenta dieta cu mealworms și alte insecte pentru pești care sunt vândute la magazinele de animale de companie.

Oscar Fish Comportamentul

Ajutor! Oscar meu a sărit afară din rezervor. Mi se rupe inima. De ce a făcut acest lucru?

Există mai multe motive pentru Oscar pește ar putea sari de la un rezervor de pește. Un motiv simplu este că el a văzut ceva ce semăna cu hrană pentru el. In salbaticie, Oscarurile trăiesc în râuri sau fluxuri de apă dulce lente, iar acestea sunt carnivore, astfel încât acestea hrănesc frecvent pe insecte. Orice insecte în apropierea liniei de plutire atrag atenția Oscar de pește, și chiar mișcări simple, cum ar fi picături de apă de rulare de pe marginea poate fi confundate cu produsele alimentare. De aceea, este esențial să aibă un capac etanș pe partea de sus din rezervor. Oscar pește sunt, de asemenea, foarte puternice și pot deschide capace în cazul în care sari în sus, așa că este important să aibă o broască.

Oscar meu scoate la iveală plantele și pietriș. Ce pot face?

Din păcate, nu puteți schimba acest comportament. Oscar pește sunt puternice și curios, și au tendința de a trage în sus pietre și plante. Dacă sunteți obosit de a investi în plante vii, deoarece Oscar peștii sunt distruge-le, a comuta la plante de plastic. Cel puțin le puteți împinge înapoi în pietriș, fără prea multe probleme.

Pot păstra Oscar pește meu cu alți pești?

Alege foarte atent companioni rezervor pentru Oscar pestii. Oscar pește sunt semi-agresive, potrivit OscarFishLover.com și carnivor. Vor mânca pește mic cum ar fi guppy. Pe de altă parte, există unele tipuri de pește coexistă cu destul de bine. Acestea includ mai multe alte tipuri de ciclide.

Achiziționarea de pește Oscar

Ce ar trebui să caute atunci când cumpără pește Oscar la magazin pentru animale de companie?

  • Uita-te pentru Oscar pește care par plin de viață și activă.
  • Acestea ar trebui să aibă aripioare intacte și fără pete sau găuri pe cap sau aripioarele lor.
  • Alegeți pește din rezervoare curate care par să fie bine întreținute.

Boli de pește Oscar

Meu Oscar pește are mai multe găuri mici în cap. Ce e in neregula cu el?Acest lucru ar putea fi ceva numit Hole in boala Head. De obicei, aceasta boala începe cu mai multe găuri albe, mici, sau patch-uri in apropiere de cap și ochi. Găurile în cele din urmă ajunge mai adânc, având ca rezultat fisuri în pielea peștelui. AquariumFish.net afirmă că această boală poate fi cauzată de o combinație de protozoare și bacterii. Ei recomanda utilizarea de medicamente disponibile de la un medic veterinar pentru a trata boala, inclusiv flagyl si antibiotice.

Este mai bine pentru a preveni Hole in boala Cap decât să-l trateze mai târziu.

  • Păstrați rezervorul foarte curat.
  • Utilizați un filtru proiectat pentru dimensiunea rezervorului și schimbați plăcuțele de filtrare, cărbune sau alte metode de filtrare în funcție de direcția producătorului.
  • Păstrați întotdeauna Oscar de pește într-un rezervor suficient de mare pentru ei; suprapopularea duce adesea la boli.

Creștere de pește Oscar

Cum îmi pot da seama dacă Oscar meu este un bărbat sau o femeie?

Este foarte dificil de spus sexul Oscar pește dvs. doar uitandu-te la ea. Aquatic comunitar, în articolul lor la reproducție Oscar pește, recomandă păstrarea șase pești într-un rezervor și vizionarea pentru a vedea dacă orice pereche off. Perechile se inmultesc perechi, iar în timp ce nu va ști sigur care unul este băiatul și care este fata, peștii vor ști.

Meu Oscar pește crescut, dar nici unul dintre ouă eclozate. Ce a mers prost?

Este posibil ca ouăle nu au fost fertilizate sau alte probleme naturale le-au împiedicat de la eclozare. Nu e chiar de mult puteți face, cu excepția așteptați. Multe Ciclidele pierd prima lor lot de urmași, și este de fapt destul de normal pentru ei pentru a încerca de câteva ori înainte de a ridica cu succes primele lor copii.

General Oscar Întrebări

De unde Oscar pește provin de la?

Potrivit Muzeului de Istorie Naturala din Florida, Oscar pește provin din zonele superioare ale fluviului Amazon din Brazilia și Peru. Datorită proprietarilor de animale de companie iresponsabili eliberarea peștelui lor în natură, există, de asemenea, o populație găsite în Florida de Sud, în conformitate cu site-ul muzeului, dar acestea nu sunt native pentru Flordai.

De ce unii oameni numesc Oscar ciclide de pește?

Tehnic vorbind, cichlid cuvântul se referă la familia Oscar peștelui, folosind sistemul de clasificare Linnaeas`. Numele lor latin, unul Oamenii de știință folosesc pentru a le identifica, este Astronotus ocellatus

Mai multe informații Oscar Fish

Puteți găsi aveți mai multe întrebări despre aceste pește uimitor. Unele cărți mari care vă pot ajuta să includă:

  • Îngrijirea Acvariul de Oscaruri de Neal Pronek și Brian M. Scott
  • Oscarurile de Neal Pronek
  • Ghidul la Oscar de Richard F. Deținerea Stratton

Oscar pește poate fi animale de companie distractiv, prietenos. Ei au personalitati unice si de a oferi pasionaților de acvariu un alt pește interesant să se bucure.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit