Culori Goldfish

Goldfish înot

Gama de culori carasi și toate combinațiile posibile de a face aceste pesti destul de atractiv, în special pentru hobbiests care iubesc să aibă un pic de varietate în acvarii lor. Un Hardy și pește ieftin să dețină, carasi sunt o alegere bună atunci când sunteți în căutarea pentru soi. Nu numai carasi vin în versiunile patate de negru, alb, auriu, și portocaliu, există mai multe tipuri diferite de carasi cu un aspect complet diferite. Cea mai bună parte este că puteți păstra multe dintre ele în același rezervor, deoarece acestea se inteleg bine.

Goldfish generale Culori

Dacă te duci la un magazin de animale de companie sau la un specialist carasi, vă puteți aștepta pentru a vedea aceste culori diferite, disponibile pentru achiziționare. Atunci o privire în jurul valorii de mai multe magazine înainte de a vă angaja la un pește câteva, pentru că aveți opțiuni.

roșu

Aceasta este o culoare pestisor bogat, care este adesea considerat arestarea și exotice. Un peștișor roșu iese în evidență cele mai bune printre frunze și acvariu ornamente verde închis. Goldfish roșii sunt, de asemenea, o combinație interesantă într-un rezervor cu aur brichetă sau carasi stambă.

Orange / aur

Orange carasi sunt una dintre cele mai comune culori carasi disponibile pentru cumpărare, dar acestea sunt departe de a fi plictisitoare. După cum veți vedea în curând, tradiționalul pește „de aur“ este disponibil în mai multe soiuri diferite, cum ar fi Fantail, comună, cu bule-ochi și Lionhead. Peștii de culoare portocalie sunt, de asemenea, frumos pentru a combina cu alb dacă sunteți un crescător.

alb

Un peștișor auriu „alb“? Ele există cu siguranță! Veți găsi carasi alb arata diferit in diferite tipuri de lumini de acvariu, deci luați în considerare atunci când se va uita la rezervorul mai des - în timpul zilei sau noaptea. Este dificil de a vedea apariția anumitor boli pe un peștișor predominant alb, de aceea este recomandat ca columbofili carasi albe să păstreze cel puțin un peștișor negru în rezervor, împreună cu cele de culoare deschisă.

Negru sau bronzCulorile negru sau bronz carasi sunt interesante, deoarece acestea se dovedesc adesea în varietăți unice, cum ar carasi ochi cu bule sau maurul negru. Acești pești sunt utilizate în mod regulat pentru a adăuga rafinament și interes pentru un rezervor, iar corpurile lor de culoare mai închisă a le face monitoare bune pentru boli cum ar fi ick. Vei putea vedea semne de boală la scară pe un pește mai închis în primul rând, așa că merită să investească în câteva.

Calicos și Bi-Culori

Dacă aveți dificultăți în a alege între oricare dintre culorile anterioare, nici o problema. Poate o bicoloră sau un peștișor stambă este una pentru tine. Calico pește carasi au pete aleatorii de rosu, portocaliu, auriu, negru sau bronz pe un fundal alb. Goldfish bicolore au o combinație de două culori, cum ar fi roșu și alb sau roșu și negru. Toate lucrurile luate în considerare, ambele tipuri de combinatii de culori sunt destul de frapant, și ei fac un plus vizual frumos la un rezervor cu peștișor multiple.

Tipuri de Goldfish

Pe lângă alegerea culorii animalele de companie nou, va trebui să alegeți soiul. Acestea sunt doar câteva soiuri de carasi populare care le veți întâlni în timpul căutării dumneavoastră.

  • Goldfish comună: Acest pește este legat de prusac Carp, numai a cărei culoare variază de la vărul său.
  • Moor negru: Ochii proeminente Acest carasi Black face pentru o bucată conversație mare într-un rezervor sau acvariu. S-ar putea vedea acest tip de pește etichetate ca „sau pește“ Popeye „dragon-ochi“ în magazinele de specialitate.
  • ochi cu bule: saci mari umplute cu lichid sub ochi fac din acest peștișor merită verificat. E ca Bloodhound lumii de pește, cu expresia sa Droopy aspect.
  • coada fluture: Coada dramatică de pe acest peștișor auriu face sa arate elegant si interesant.
  • Fantail: Vezi acest peștișor de mai sus pentru efectul ideal.
  • Shubunkin: Acest Goldfish de culoare stambă este una dintre cele mai interesante soiuri din punct de vedere al culorii.

Alege culoarea

După cum puteți vedea, culorile carasi cu siguranta nu sunt limitate doar la aur. Cu puțin noroc la magazin pentru animale de companie, puteți găsi pește atractiv care atrag atentia, dar nu au nevoie de aproape la fel de multă grijă ca un pește de apă sărată. Odată intrați în lumea colorată a carasi, ar trebui să fie în măsură să găsească câteva Cuties care gadila fantezie ta.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit