De îngrijire de pește Oscar

Oscar pește

Oscar pește, un tip de cichlid, sunt cunoscute în mod corespunzător de numele lor științifice, Astronotus ocellatus. Cu toate că acești pești nu sunt deosebit de agitat cu privire la produsele alimentare, păstrarea mediul lor curat este esențială atunci când menținerea lor în captivitate.

Grija pentru Oscaruri

La fel ca toți peștii tropicali, Oscarurile nevoie de apă curată, proaspătă în rezervoare, hrană adecvată și, mai ales pentru Oscaruri, un sistem de filtrare de calitate bună. Ei au, de asemenea, unele cerințe suplimentare din cauza dimensiunii lor puternice și puterea.

Alegerea Aquarium

Oscar pește sunt printre cele mai mari pești de apă dulce, și nu este neobișnuit pentru ei să crească până la 12 de centimetri în lungime. Din moment ce ei pot obține foarte mare, veți avea nevoie de un acvariu pe care le poate găzdui confortabil.

Iată câteva sfaturi utile:

 • Planul de a păstra doar unul sau doi pești Oscar într-o mare acvariu de 125 de litri. Dacă acest lucru sună excesiv, ține cont de faptul că aceste cameră mare nevoie de pește pentru a muta.
 • sferturi mai stricte poate duce, de asemenea, la condiții supraaglomerate și insalubre, care, la rândul său, poate duce la boli. Err pe partea de precauție și să alegeți cea mai mare dimensiune rezervor vă puteți permite.
 • Asigurați-vă că pentru a plasa acvariu pe un stand robust sau de masă și într-un loc unde vă puteți bucura de vizionarea de pește dumneavoastră.
 • Asigurați-vă că rezervorul și masa sunt complet nivel. Un rezervor inegală pune presiune suplimentară pe sigiliile panoul lateral care poate duce la scurgeri.

Adăugați un sistem de filtrare bună calitate

Un sistem de filtrare de înaltă calitate, cărbune este absolut esențial pentru toate acvarii la domiciliu, dar este deosebit de important pentru Oscar de pește din cauza cât de mult deșeurile pe care le generează.

Funcția Un filtru este de a:

 • Îndepărtați deșeurile solide, cum ar fi particulele de alimente din apa.
 • produse chimice de control și agenți biologici, precum și reducerea amoniacului
 • Oxigena apa

Peștii crea în mod curent de amoniac în timpul respirației și excreție. Dacă nu se iau măsuri pentru îndepărtarea amoniacului din apa, se poate construi rapid și să-l omoare pe pește.

Deci, asigurați-vă că:

 • Cumpara cel mai bun sistem de filtrare de calitate vă puteți permite.
 • Urmați instrucțiunile recomandate producătorului pentru îngrijire, întreținere și curățare.
 • Păstrați filtrul rulează în orice moment.
 • Scoateți și înlocuiți aproximativ 10 la suta din rezervor, săptămânal.

Lumini și rezervor capote o necesitate

Potrivit site-ului Oscar Fish Lover, Oscaruri poate sari, și au fost cunoscute de a face un salt la moarte dintr-un acvariu neprotejată.

Deci, asigurați-vă că:

 • Achiziționați un dispozitiv și capota de fixare lumină care se potrivește perfect și în siguranță, peste partea de sus a acvariu.
 • Asigurați-vă că clapetele de pe capota rezervorului au un declic pe ele, sau de a folosi caramizi pentru a le ține în jos. Un pește Oscar le poate deschide, de fapt, dacă el Bangs în capota acvariu.


Un truc pentru a preveni Oscarurile de la sărituri este de a păstra partea de dedesubt a hotei rezervor și capace scrupulozitate curate. In salbaticie, insectele și aterizare resturile vegetale în apă creează o unda care atrage peștele din zonă. E ca un clopot cina de apel pentru ei. În captivitate, se scurge de umiditate din partea inferioară a hotei rezervorului sau biți de produse alimentare de pește blocat la trapa poate păcăli un Oscar în gândire o masă a sosit. Prin păstrarea capota curat și sunt blocate, puteți păstra peștii în cazul în care le doriți și în cazul în care au nevoie să fie - în rezervor!

Pietriș, plante si accesorii

Unul dintre aspectele cele mai fascinante ale păstrarea Oscar pește este obiceiul lor de înrădăcinare printre accesoriile din tancurile lor. Ele se pot ridica cu ușurință plante și muta chiar roci pe podea acvariu. La fel ca tizul lor, Oscar Madison Ciudatul cuplu, ele sunt peștele dezordonat în acvariu. Nu fi surprins dacă acestea sape tranșee în pietriș, a muta plantele poziționate cu atenție, și în caz contrar schimba rezervorul lor.

Din moment ce acest comportament se poate obține de scumpe, mai ales atunci când trage plante vii, luați în considerare adăugarea de plante artificiale la acvariu. Oscar pește dvs. nu se va supăra.

Incalzi

Amintiți-vă că Oscar pește provin din mai calde climate, tropicale. Ei au nevoie de apa lor de rezervor menținut între 72 la 77 de grade Fahrenheit. Puteți face acest lucru prin utilizarea unui încălzitor de acvariu setat la temperatura corespunzătoare.

Evitați încălzitoare de sticlă, deoarece Oscarurile au fost cunoscute pentru a le sparge. Există încălzitoare de acvariu incasabilă, care funcționează bine în acvarii Oscar.

pH-ul apei

Scopul tau cu orice acvariu ar trebui să fie pentru a menține rezervorul în aceleași condiții ca și peștii dumneavoastră ar întâlni în sălbăticie. Oscar pește necesită un pH de apă de aproximativ 7,2, sau alcaline. Utilizați un tampon cichlid sau apă balsam special pentru pești cichlid și utilizați un kit de testare apă pH acvariu pentru măsurarea pH-ului apei.

Hrănirea Oscar Fish

În sălbăticie, Oscar mănâncă pește:

 • insecte
 • pești mai mici
 • Viermi
 • Plante
 • Bace și fructe care se încadrează în mediul lor

Când păstrarea Oscarurile ca pesti de acvariu, pentru a alege un aliment pește comercial potrivit pentru pești carnivori cum ar fi Oscaruri și alte ciclide, și să completeze dieta cu mealworms și insecte. Ei vor mânca alți pești, astfel încât să fie atent cu privire la introducerea de pește mai mici, cum ar fi guppy în rezervor cu ei cu excepția cazului în alegerea de pește de alimentare special pentru a îmbunătăți dieta Oscar pește.

Bucurați-vă de pește Oscar

Oscar pește sunt printre pești mai lungă durată acvariu atunci când se administrează habitatul corect. Alege un acvariu incapator, oferă un sistem de filtrare bună, și să le hrănească dieta adecvata. Acest lucru va asigura că veți fi în măsură să se bucure de pește pentru o lungă perioadă de timp să vină.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit