Comportamentul Licking

lingere householdsurfaces

Întrebare: Dr. Richards,

Cred că am scris acest post pentru a tine mai devreme, dar că celălalt prea seemstohave a dispărut. Deci, eu nu știu dacă it.But ați primit de fapt, oricum, acest lucru este în ceea ce privește cei doi POMs am un pic peste o lună ago.Idiscovered spre groaza mea de altă zi în care ambele au fost lins piciorul achair backof. De asemenea, am văzut ocazional o Linge concretefloor, thetile podea, pânză, lonjeronul de metal a unui alt scaun. Ce couldbe unele ofthe cauze? Ar putea fi o problemă dietetice? Ar putea besomethingpsychological? Aceste două au venit dintr-o canisa unde au avut spenttheirlives până acum. Se pare că cu cât le-am avut idiosincrasii mai IAM noticingsome.

Tony

Răspuns: Tony;

O mulțime de câini linge pardoseli, pereti, beton, metal, etc eu nu knowof un link coerent pentru orice problemă specială care stă la baza acestui behavior.There sunt o mulțime de lucruri care ar putea provoca aceste probleme într-un particularpatient, totuși. Hiperadrenocorticismul (boala Cushing), hipoadrenocorticism, insuficiență hepatică, tulburări, convulsii, hydrocephalusand alte boli neurologice obsesiv-compulsive și, probabil, un număr de alte conditionshave ocazional legate de acest comportament.

Câinii care au fost subliniat sau că se plictisesc excesiv par să developobsessive tulburări uneori. Cu istoricul cainelui tau acest lucru pare possible.If ele pot fi distras de la lins și în cazul în care într-adevăr nu este excessiveit ar putea fi mai simplu doar să trăiască cu ea. În cazul în care într-adevăr se pare excessiveto tu, medicul veterinar sau un behaviorist veterinar poate fi capabil de a ajuta Designa program de modificare comportamentală și terapie medicală pentru a ajuta la alleviatethe condiție, în cazul în care nu pare a fi una dintre cauzele medicale pentru a se potrivi, desigur.

,

comportamentul Licking

Î: Dragă Doctore, am un an și jumătate de an oldfemale Terier. I-am salvat dintr-un adăpost din New York, Citywhen ea a fost în vârstă de patru luni, după ce am aflat că ea a fost abuzat (dat / hit). Am petrecut deoarece o mare parte din timpul ei de formare andhelping ei construi încrederea. Ea a dezvoltat într-un littlecompanion minunat doar ca ea continuă să prezinte o serie de comportamente care Ican`t par să o ajute să treacă peste. În primul rând, ea linge frecvent flooror orice ar fi ea este pe partea de sus (canapea, covor, pat, etc) Ea doesn`tstop dacă nu dau ceva ei altceva de făcut că într-adevăr ei distrage atenția (likea ureche de porc, pe care eu nu Nu au întotdeauna.) prima dată când am observat lickingwas ei când m-am mutat într-un oraș nou și un apartament nou. Însăși firstnight, ea a lins fiecare inch de la podea! Acum, se pare că linge whenshe plictisit sau poate nervos? (Deși nu pot spune ce ar putea fi makingher simt anxios.)

Celălalt lucru pe care îl face este ori de câte ori este timpul pentru a merge la culcare (ea ma sleepswith,) ea nu poate soluționa în jos cu excepția cazului în ea are animal ei umplute. Notonly nu poate ea soluționa în jos, dar ea nu poate dormi dacă nu este în gura ei! Dimineața, de multe ori mi se pare o jucărie umplute bombardată cu saliva.Help ei! Doar un pic de istorie: Ea devine o multime de exercitii in fiecare zi, lotof stimulare mentală și atenție, precum și de liniște. Ea mănâncă alimente drydog (Autoritatea de brand PetSmart) și ea mănâncă BINE. Ea a beenspayed și este foarte ascultător și bine socializat. Sfatul tău ar fi greatlyappreciated. Cu stimă, ChristineA: Christine- Singurul ajutor pe care eu pot oferi este de a letyou știu că ambele comportamente descrii par a fi destul de commonin pacientii mei. Podea, de perete, din metal si linsul cuvertură par a fi veryvery comune și nu am găsit mult succes în tratarea sau identifyinga cauza. Sleeping în timp ce deține o anumită jucărie sau un obiect în mouthis mai puțin frecvente, dar eu sunt destul de sigur că există cel puțin 4 sau 5 patientsin practica noastră a căror proprietari au raportat acest comportament. Până în prezent, nici un onehas într-adevăr gândit la ea ca o problemă și nu am încercat să trateze forthis. Eu nu am un proprietar care a cumpărat un cuplu de identic toysso, care poate fi spălată în timp ce altul este „în uz“.

Comportamentul Licking

Î: Întrebare: 14 ani mini Dachshund nostru ne keepslicking, în cazul în care vreodată suntem și de fiecare dată când el poate „primi“ noi. Noi triedeverything să-l oprească de la a face acest lucru. Acesta poate fi foarte enervant. Do youhave orice idee, ce-l face să-l fac ?? O altă întrebare: Ar putea thislicking mă fac să aibă alergii? Mulțumiri! Sperând să aud de la tine withsome sfatuim! G.R.

A: G.R. - Am verificat acest aspect, dar într-adevăr havenot găsit mai multe informații pentru oricare dintre întrebările dumneavoastră. Aceasta este bestthat pot face:

Lingerea poate fi un semn de supunere sau poate fi un semn de dominance.It, de asemenea, probabil, apare la unii câini, deoarece le place gustul sweaton pielii sau alt produs aplicat de către proprietar.

În cazul lingerea supus acesta poate ajuta foarte mult pentru a da thedog un comportament alternativ acceptabil - stau ca și de ședere sau obiect fetchingan - care va substitui comportamentul. Petrece o zi minutesa câteva la un moment regulat cu animalul de companie poate ajuta foarte mult. La acești câini, givinga trata este în regulă în cazul în care ajută la consolidarea noul comportament. Încercarea de a reducethe nivelul de stres în mai multe gospodării pentru animale de companie sau în gospodării ocupate canhelp mult, de asemenea.

În cazul de agresiune dominanta (probabilitate mai mare în cazul în care câinele growlsat vă dacă încercați să opriți lingerea) este mult mai important să workon obținerea controlului asupra cainelui tau - preda aceleasi comenzi, dar insista onthem să fie efectuate și de a face lucruri cum ar fi ceea ce face câinele sta înainte togiving el hrana lui, astfel încât dominația membrilor de familie este reinforced.This este o situație în care utilizarea serviciilor unui behaviorist idee buna potentiali sunt nevoiti, de asemenea.

La unii câini acest lucru este considerat a fi un behaviorand obsesiv / compulsive pot raspunde la medicamente pentru aceste afectiuni, cum ar fi Anafranil (Rx) sau Prozac (Rx). Medicul veterinar ar putea ajuta la a determina dacă acestea medicationsare corespunzătoare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit