Gunoiul de formare iepurele

Iepurasul în coș de gunoi

Gunoiul de formare iepurele îi va da libertatea de a călători în casă, fără a lăsa o urmă de excremente și bălți din spatele lui. Cu drept de configurare stație de gunoi și unele răbdare și perseverență, vă puteți învăța animalele de companie pentru a se ameliora într-o zonă convenabilă.

Gunoiul de formare vine în mod natural Iepuri

Potrivit lui Darwin Center veterinare, iepuri au două tendințe naturale care le fac buni candidati pentru formarea de gunoi.

 • Iepurii au tendința de a se elibera în aceeași zonă a incintelor lor.
 • De asemenea, ei au tendința de a se diminua în timp ce mănâncă.

Păstrarea aceste puncte în minte, puteți crea o configurare caseta de gunoi, care este perfect pentru casa de formare iepurelui.

Gunoiul consumabile de formare și de instalare

Adunați următoarele consumabile și pentru a pregăti spațiul în care vă va da animalele de companie formarea sa inițială.

Exercitarea Pen și din material plastic Folie

Ohio Casa Rabbit Rescue recomandă începerea cu aproximativ 4` x 4` spațiu închis, și puteți crea acest domeniu, folosind un stilou exercițiu. În funcție de locul în care vă găsiți de configurare, poate doriți, de asemenea, să se alinieze în partea de jos a zonei cu foi de plastic pentru a proteja podeaua de dedesubt.

Cos de gunoi

Alegerea ta de litiera depinde de dimensiunea de iepure dumneavoastră. Potrivit Rabbit Society din San Diego House, un mediu de cutie mare gunoi pisica, de obicei, funcționează bine pentru mici pentru iepuri mijlocii. Pentru iepuri mai mari, un container din plastic de stocare de 70 quart poate fi transformată într-o cutie de gunoi destul de ușor. Trebuie doar să taie o ușă într-o parte și să-l suficient de scăzut și suficient de larg pentru iepurele pentru a intra în caseta cu ușurință. O intrare de aproximativ opt-inch lățime, cu un fund de mare de trei inch este potrivit pentru majoritatea iepuri, dar ar trebui să personalizați aceste măsurători pentru confortul animalului tau de companie. Așezați cutia într-un colț, la partea din spate a incintei.

Ziar, Așternutul de paie și fân

Există diferite tipuri de gunoi de pe piață, dar reciclate așternut de hârtie este sigur pentru iepuri și recomandate de multe organizații de iepure, inclusiv Societatea Rabbit San Diego, Casa si Ohio Casa Rabbit Rescue. Nu utilizați aglutinarea așternut, deoarece aceasta ar putea provoca un blocaj în cazul în care iepurele mănâncă oricare din ea.

Aliniați litiera cu ziare, acoperă întreaga jos cu aproximativ doi inci de gunoi, iar apoi se pune o grămadă de fân, la capătul îndepărtat al intrarea cutiei. Fânul va atrage animalele de companie în caseta de gunoi, și el va ameliora în mod natural în timp ce se el gustarile si relaxant acolo.

BucateVei avea nevoie de feluri de mâncare pentru pelete alimentare iepurelui si apa. Așezați aceste feluri de mâncare departe de zona caseta de gunoi, astfel încât acestea nu vor fi murdare dacă spray-uri animalele de companie peste partea de cutia lui.

Un Hideaway

Deoarece stația de formare va fi, de asemenea spațiu de locuit principal animalului de companie in timpul zilei, el va avea nevoie de un loc de refugiu în cazul în care el poate să scape de toate atunci când vrea să fie el însuși și de somn. Așezați Hideaway în celălalt colț din spate peste drum de litiera.

tratează

Oferirea animalele de companie și o recompensă imediat după ce folosește cutia de gunoi îl va ajuta să se asocieze să se elibereze în acel loc cu ceva bun se întâmplă. Puteți oferi o bucată de măr, morcov, sau un alt tratament sănătos el mai ales place.

Produse de curatat

Vei avea nevoie de o lingură pentru îndepărtarea excrementele în exces între modificările pline de gunoi. De asemenea, vă recomandăm să utilizați o enzimatica mai curat ca Miracle Naturii pentru a spala litiera iepurelui pentru a păstra mirosuri la un nivel minim. Puteți utiliza, de asemenea, acest produs pentru a curăța alte zone din casa ta, dacă el are un accident în timp ce el este în afara stației de formare.

Pași pentru Gunoiul training iepurelui

Gunoiul de formare poate dura de la câteva zile la câteva săptămâni. Păstrarea rutina animalului dvs. cât mai consistent cu putință îl va ajuta să te obișnuiești folosind cutia lui de gunoi mai repede.

 1. Ia animalele de companie din cușcă primul lucru dimineața și l-au pus direct în cutia de gunoi în interiorul incintei sale de formare.
 2. Uita-te pentru a vedea dacă se ameliorează. Dacă el face, da-i un tratament ca o recompensă. Încearcă să-l recompensa de fiecare dată când vezi-l utilizați cutia lui.
 3. Dacă urinează în afara cutia lui, curățați-l imediat. Dacă el defecates afara cutiei, aduna fecale și a pus-o în interiorul cutiei de gunoi să-l încurajeze să-l utilizați data viitoare. Nu-l certa pentru a curăța pur și simplu le accidentelor de sus și să-l răsplătească când solurile din interiorul cutiei.
 4. Odată ce iepurelui utilizează caseta de fiabil în timp ce el este în interiorul stației de formare, puteți începe oferindu-i scurt, în afara perioadelor de ea supravegheate. Începeți cu 10 minute la un moment dat și să păstreze ușa de la pen-ul exercițiu deschis astfel încât el poate merge înapoi dacă vrea să folosească cutia de gunoi. Pune-l înapoi în zona de antrenament după 10 minute, în cazul în care acesta nu a fost deja plecat din nou în, și puneți-l direct în litiera să-l încurajeze să-l folosească. Dacă el face, răsplătiți-l ca de obicei.
 5. Treptat crește timpul vă permite animalele de companie în afara zonei de formare, dar oferă întotdeauna de supraveghere. În timp, ar trebui să fie în măsură să încredere în el să nu sol oriunde, dar în cutia lui de gunoi.
 6. Dacă vi se pare convenabil, lăsați stația de gunoi în loc și de a folosi ca un loc suplimentar pentru a conține animalele de companie în condiții de siguranță atunci când nu este în cușca lui sau a serviciului de roaming cu tine. În cazul în care ocupă prea mult spațiu, să ia în jos stiloul exercițiu și se lasă doar litiera în loc.

Sfaturi de formare suplimentare

Potrivit Societății Casa de iepure, iepurii au o șansă mai bună de succes de formare gunoi în cazul în care acestea sunt sterilizati sau castrati înainte să înceapă antrenamentul. Aceasta elimină nevoia de a marca teritoriul, iar acest lucru face ca întregul proces de formare mult mai ușor. iepuri mai tineri, de asemenea, tren mai ușor decât iepurii în vârstă. În plus:

 1. Nu schimbați litiera prea des atunci când începe de formare, deoarece eliminările animalului îl va trage înapoi la caseta de mai multe ori, iar acest lucru este exact ceea ce vrei. Planificați să-l curățați în fiecare zi, în timp ce alte animale de companie este încă în formare și se adaugă o lingură de gunoi murdare la așternut nou pentru a acționa ca o momeală. Odată ce folosește cutia de gunoi în mod fiabil, curățați caseta de zi cu zi și de a opri adăugarea de gunoi murdare.
 2. În cazul în care iepurele regresează pe formarea sa, CV-ul adăugând o lingura de gunoi murdare la cutia lui proaspăt curățat pentru a întări în cazul în care el ar trebui să se calma.
 3. Luați în considerare adăugarea unui cuplu de cutii suplimentare de gunoi în zone strategice în jurul casei dvs., astfel încât animalele de companie are o cutie din apropiere, indiferent de ce parte a casei el e.

Configurarea contului dvs. de iepure pentru a avea succes

Este nevoie de ceva de lucru pentru a trenului așternut un iepure, dar s-ar putea fi surprins de cât de repede animalele de companie se prinde. Formarea oferă, de asemenea voi doi mai mult posibilitatea de a petrece timp împreună se bucură de compania celuilalt. Păstrați rutina de antrenament consecvent, recompensa succesele animalului de casă și casa murdărirea va fi în curând doar o amintire neplacuta.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit