Boli infecțioase ale câinilor

Gripa canina

gripa canina a fost în TheNews în ultima vreme. În prezent acest lucru pare a fi o adaptare a equineinfluenza care poate infecta câinii și răspândi de la un câine la altul. Acesta a beenseen în Florida, Wisconsin și New York, astfel încât șansele sunt bune pe care le are spreadwidely în S.U.A. în acest moment sau că va schimba în curând. În majoritatea câinilor este un virus respirator mildupper care pot fi asociate cu febră și nazală discharge.In câini mai grav afectate pot exista febră mare și semne de pneumonie, cum ar fi dificultăți de respirație. gripa canina pot fi fatale. Currentestimate este că 1 până la 5% din câinii infectați cu virusul gripal canin va diefrom complicații ale infecției

În situația ca pisicile oarecum similarto cu infecții virale respiratorii superioare este nevoie de terapia useantibiotic atunci când câinii au virusul gripal. Chiar dacă antibioticele donot ucide viruși sau chiar să le slăbească, în cele mai multe cazuri, anumite virusuri sunt morelikely să fie însoțite de infecții bacteriene secundare. Aceasta este especiallytrue infecțiilor care afectează sistemul respirator superior. Deci, dacă vetsuspects dumneavoastră gripă canin este probabil ca antibioticele vor fi administeredeven, deși aceasta este o infectie virala, mai degraba decat o infectie bacteriana.

Această infecție este un risc scăzut toindividual câini în gospodăriile particulare, dar este un risc mai mare în cazul în care dogscongregate, cum ar fi spectacole de câine, adăposturi și cuști. Nu există nici un preventativevaccine în prezent, dar este probabil ca companiile de vaccin sunt alreadyhard la locul de muncă a veni cu un vaccin. Tratamentul este de susținere, deoarece antiviralmedications nu au fost utilizate pe scară largă la câini și nu se știe dacă au sau dăunătoare de ajutor potentiali sunt nevoiti sa. Este neobișnuit pentru virusul gripal pentru a sări de la onespecies la alta și apoi să fie contagioasă printre membrii noului species.This este scenariul care îngrijorează oficiali din domeniul sanatatii publice omului asupra păsărilor flubut nu există nici o dovadă în prezent de nici un risc pentru persoanele din această nouă canineinfluenza focar.

Cei mai mulți câini suspectate de havinginfluenza în prezent se va dovedi a avea altceva, astfel de infecții asBordetella (o cauza de tuse canisa). În ciuda acestui fapt îl isworthwhile să țină cont de posibilitatea ca această infecție virală poate bepresent și pentru a păstra casa de câine din clasele ascultare, canisele sau alți câini areasthat întîlnească până când câinele este complet recuperat. Acest lucru poate takeseveral zile.

Dacă aveți nevoie de a confirmthis infectie este posibil de a testa pentru acest virus. Cornell Lab Universityrsquo-sdiagnostic a informațiilor de testare. Adresa URL pentru site-ul lor este https://diaglab.vet.cornell.edu/news.asp

Actualizările AVMA theirCanine pagina de gripa ca CDC si Cornell furniza date ca gripa spreadsand este confirmat în diferite state. Vă rugăm să verificați acea pagină pentru latestupdates, de asemenea.

https://avma.org/public_health/influenza/canine_guidelines.asp

Leptospiroza (zoonotica)

Î: Nu înțeleg ce Leptospiroză isso acest articol nu este clar pentru mine. Poți să-mi spui ce este?

Fort Dodge Animal Health a actualizat linia Duramune de vaccinesto includ serovarurilor (tipuri) de leptospiroza care au beenincriminated în cele mai multe dintre focarele recente. Dacă locuiți într-o zonă în care leptospiroza este o preocupare (cele mai recente focare au fost pe Long Island și în California), ar fi util să întrebați medicul veterinar dacă vaccinationwith aceste noi vaccinuri ar fi prudent. Aceste vaccinuri aremanufactured folosind tehnologia „sub-unitate“, care ar trebui să contribuie la reducerea reacțiilor la thevaccines, care a fost anterior o problemă cu leptospiroza vaccinations.The două serotipuri adăugate la vaccin sunt grippotyphosa și pomona.

A: Întrebarea dvs. este unul bun. Într-una dintre cele mai vechi issuesof VetInfo Digest, disponibil în zona thesubscriber (octombrie 1998), acest articol explică leptospiroza:

leptospiroza

Leptospiroza este un subiect fierbinte la spectacole de câine și alte competiții now.There a fost o epidemie ofleptospirosis în Long Island, NY acum câțiva ani. Acesta seemslike există o tendință de creștere rămâne neschimbată numărul de cazuri diagnosticate in intreaga tara, cu toate că isnrsquo-tcertain deoarece nimeni nu keepsstatistics într-adevăr cu privire la numărul de cazuri de boli la câini și pisici. Thishas a avut loc concomitent withrecognition in randul medicilor veterinari care leptospiroza este portiunea ofthe vaccinurilor combinate canine thatis cel mai probabil de a provoca reacții. Deci, mulți medici veterinari nu sunt vaccinatingfor această boală. Asta suna prettybad, dar noile cazuri de leptospiroza fiind raportate sunt de la Leptospirosisspecies că vaccinurile nu protejează împotriva. În prezent există novaccine pentru cele două tulpini care cauzează majoritatea problemelor actuale, L.grippotyhosa și L. POMONA. Un al treilea tip (serotip) din Leptospira, L.bratislava este raportat ca onthe creștere, de asemenea.

Leptospiroza este o bacterie pe bază de apă. Acesta este cel mai răspândit contaminare commonlyby de watersources prin urina infectate de animale sălbatice și animale domestice. Acesta canlive în mediul lung enoughto răspândit în mod eficient. Leptospiroza este cel mai frecvent asociat bolii withkidney dar unele tulpini ale organismului poate provoca liverdamage, induce tulburări de sângerare, cauza semne neurologice sau uveita (eyeinflammation).

Leptospiroza este dificil de diagnosticat cu certitudine, deoarece organismdoesnrsquo-t cresc bine in titruri cultures.Serum sunt utile în stabilirea unui diagnostic, dar este nevoie de multe ori pairedsamples pentru a demonstra o creștere intiter. Între timp, este important să se trateze pentru organismul totry pentru a limita daunele pe care le does.Leptospirosis organisme sunt sensibile la peniciline, care shouldbe utilizate timp de cel puțin două săptămâni ifinfection este suspectat. De asemenea, este important să se trateze pentru orice damagethat are loc la nivelul organelor și tocontrol orice tulburări de sângerare în curs de dezvoltare. leziuni renale si bleedingdisorders necesita adesea un tratament veryaggressive, în scopul de a obține un rezultat de succes, astfel Thisis o situație în care lung termhospitalization poate fi adecvată și necesară.

Leptospiroza este deosebit de infricosator, deoarece bacteriile pot infecta humans.It este important să observegood regulile de igienă, cum ar fi spalarea mainilor dupa manipularea petand chiar purtarea de latex sau vinylgloves la curățarea urina sau alte fluide ale corpului. Animale de companie suspectedof având această boală ar trebui să bequarantined de la contactul cu alte animale de companie sau de oricare dintre membrii gospodăriei incapableof menținerea practicilor goodhygienic.

Persoanele care dețin animale de companie, care adună în locuri cum ar fi parcuri, spectacole de câine, competiții sportive andother evenimente ar trebui să fie atent cu privire la expunerea la animalele lor placeswhere apa poate fi contaminatedwith urină sau în cazul în care nu pot fi suficient de urină de contaminare a riscului Posea. Acest lucru poate fi foarte difficultto gestiona. Ar fi frumos dacă ar exista un vaccin eficient forthe culturilor actuale a leptospirosisinfections, dar nu există. În cazul în care tulpinile mai vechi ale acestei boli beginto reapar ca vaccinarea să se nolonger poate fi necesară reconsiderarea raportului risc / beneficiu ratioof aceste vaccinuri, de asemenea.

Este foarte probabil ca unul dintre producătorii de vaccin este de lucru tu nou vaccinare leptospiroza Buti nu au nici o modalitate de a ști dacă este cazul. Ar fi worthwhileto verificați cu vetoccasionally dvs. pentru a vedea dacă există o vaccinare disponibilă dacă petfits dumneavoastră profilul „risc ridicat“, a unui orcat caine care este expus la surse de apă potențial contaminate sau isfrequently în contact cu largenumbers de animale de companie din toată țara .

Toate în toate, leptospiroza este încă destul de rare. Este încă un ideato bun-l ia în considerare ori de câte ori diseaseoccurs rinichi într-un tânăr la animalele de companie vârstă mijlocie sau atunci când uveita (inflamație oculară) are loc pentru nici un knownreason.

Noile vaccinuri protejează împotriva celor două tulpini care cauzează cele mai multe cazuri, ofthe recent recunoscute ofleptospirosis.

Leptospiroza ar trebui să fie, de asemenea, luate în considerare atunci când semnele de ficat diseaseare prezent. Datorită thewater-suportate natura acestei bacterii, este deosebit de important toremember ca pe o cauza inundațiilor problemsafter sau ploile extrem de grele.

Sper că acest lucru curata lucrurile un pic.

Rabia transmisie

Î: Vrut să pun această întrebare: am făcut-o hârtie readyour pe Rabie amintesc intervalul de timp pentru transferul muscatura, dar este possibletotransfer virusul prin intermediul salvia fără o mușcătură? I.E. twoanimals hissingat reciproc? Și a lăsat în urmă în salvia pe ceva, cum orrug antena ASA sau beton? Dacă da, cât timp virusul viu pe theseitems?

Locuiesc într-o zonă semi-împădurită plin de dragă, ratoni strămutate, possumand Fox, și multe altele. (Construcția de locuințe ..... al naibii developertohell oricum pentru a nu da un bit unic de atenție animalelor!).

Băieții mei sunt strict-casa legat, dar îmi place să-i lase pe theporch pentru aer și soare.

Când aveți timp ........... Multumesc mult!

Toate cele bune, Lyn

A: Lyn;

Este posibil de a transmite rabie prin salivă intră într-o pre-existingwound. Există cazuri rare în care virusul este aerosolizat și enterswounds, de asemenea. Știu că acest lucru sa întâmplat cel puțin o dată în alaboratory. Cu toate acestea, riscul de transfer de rabie în thesecases eitherof este destul de scăzut, din moment ce circumstanțe trebuie să fie doar dreapta. Rabiesvirus nu supraviețuiește în afara corpului pentru mai mult de câteva secunde, în mostcases. În cazul în care un moare de rabie la animale, virusul rabiei poate supravietui forup totwo zile în organism, totuși. Acesta este un bun motiv pentru a păstra petsaway ratonii fromdead, oposum, porci la sol, etc.

Nu a existat un caz de rabie, cu vaccinuri disponibile în prezent, într-un animal de companie vaccinate în mod corespunzător. Sper că înregistrarea nu este rupt.

Cred că băieții tăi sunt în siguranță de rabie. Am vazut unele ratonii bitewoundsfrom urât, totuși. Deci, nu continuă să fie precaut, așa cum ați fost.

Rabia Informații în Virginia-o posibilă infectare de la Pet

Î: Bună, am pierdut recent 15mo mea. vechi scoțian Fold.I a crescut pentru a găsi că a fost bolnav toată noaptea vomitat în mod repetat în toată casa. El va încerca să bea l aduce imediat înapoi up.I l-au grabit la veterinar. Veterinarul nu a putut găsi nimic rău, dar gavemedication pentru vărsături un antibotic. vărsături oprit el a părut bine, mâncând joc.Trei zile mai târziu, l-am repezit tothe veterinar cu o problemă respiratorie bruscă, severă. Având în vedere scurt longreacting fotografii cortizon antibotics. Am fost mult mai îngrijorat veterinar thanthe părea să fie, pentru că doar părea atât de severă. Apoi a ascuns în acorner și nu s-ar mișca nimic, nici nu ar lua mâncare sau water.I rămas de el toată noaptea încercând să țină ochii pe el. La 2am el Roseto merge la litiera. Am urmărit. Ia luat pentru totdeauna el layeddown să meargă, doar cele mai mici squirts. El era mult prea slab pentru doar oneday fără alimente apă! Lăsând caseta, el a dat fell.Then am aplecat să-l pentru animale de companie abia a atins spatele membrele posterioare lui alunecat de sub el! Ochii lui erau prea mari, dialated lucioasă în căutarea. L-am repezit imediat la veterinar. Un corp de echilibru tickdeveloped în picioarele din spate. antibotics cu spectru larg, gât anti- inflammatoriesfor umflare, etc cu nici o ameliorare.

El a renuntat toate produsele alimentare waterintake a fost pe perfuziilor. Mai târziu, pe o parte a feței coada, spasm a început „spume la gură.“ Veterinar 2 universități consultedwith, a venit cu toxoplasmoza sau rabie. (Dar, surpriza, vetdidn`t anterior se vaccineze pentru rabie! Am renuntat anterior că biroul becausetoo ocupat, confuzie dezorganizat! Cat a ridicat în interior strickly! Onlyallowed în curtea din spate, după 1yr vechi pentru durate scurte. Nu exposedto alte animale!) În sfârșit, toxo.test rezultatul a revenit ... negativ! A trebuit să-l pună jos. Apoi rabie, negativ. sângele lui era limpede, nici o dovada a bolii in organe sau probe de țesut. țesut cerebral de stat de sanatate Dept.distroyed, din greșeală, care a fost de a merge pentru teste suplimentare. Thevet spune acum că nu are nici un indiciu. Dacă ar fi trebuit să spună ceva, el wouldsay meningita virala. El nu pare a fi destul de sigur că a fost un virus ofsome sortare. Aceasta pereche de gunoi pisica a început să arate semne de illnessbut destul de diferite. Aceasta pisica este de sufocare în timpul nedestructivă însușirii materialelor dupa masa. El este mănâncă bine, deși oarecum activ. El a fost startedon imediat antibiotice cu spectru larg.

Întrebări:

  • Crezi ca meningita virala? Zoonotice?
  • Sunt cele mai viruseszoonotic?
  • Dept de sănătate. mi-a spus, „Vom păstra o mică mostră de țesut congelat, pentru un an, incase cineva moare, putem retestare.“ Ahhh! Cum testul precis isthis ?!
  • De îndată ce Toxo. au întors negativ, am contactat departamentul statehealth., rabiei anti-ser este disponibil numai dacă ele. Theydenied spunând că nu a putut fi rabie, în afară de cazul în care a fost mi-ar fi luni, nici o grabă. Cât de greșit! Ei nici măcar nu ar asculta cum am fost expus! Cu toate acestea, la veterinar au avut o altă poveste ia spus că a trebuit să pună downthis animale.
  • Nu ar fi împotriva statului legile federale pentru a nega theanti-ser în aceste condiții?
  • Mi-ar fi o expunere de clasa a III CDC In funcție. Pe cine ai contacta cu privire la acest lucru?

FYI, la două zile după diagnostice negative, headlineswere ziar: „Rabid Cat Infecteaza Familia“ Conform articolului, in acest domeniu sub o alertă dacă aceasta a fost rabie din aprilie. Mă găsesc worring despre dureri de cap mydaily, care au început în acest moment. Ele ar putea fi tensiune orstress, eu nu știu, nu în mod normal, le obține, dar acest lucru a fost stressful.Karen

A: Karen- Îmi doresc ca am putea ajuta aprovizionare someinsight în măsura în care un diagnostic merge, dar în lectură nota am fost thinkingin o astfel de direcție cu totul diferit, care cred că trebuie să aibă misunderstoodpart de ea. Gândurile mele au fost de blocaj urinar și pleurită sau boli otherrespiratory. Acestea aproape sigur s-ar fi arătat pe o autopsie, totuși. Mai departe în scrisoarea ea părea mai mult ca rabie sau toxoplasmosiswould fi bune de diagnosticare regula-out. Rabia ar fi cea mai mare zoonoticconcern. Nu pot gândi la un alt virus pisica, care are potențialul de a infecthumans.

Există mai multe teste pentru rabie, dar cel mai frecvent utilizate isthe testul fluorescente anticorpi. Nu am putut găsi date specifice privind accuracyof acest test, dar am amintesc să fi văzut ceva în acest sens și a existat o smallmargin de eroare (cred că a fost de aproximativ 2%). Nu pot spune acest lucru este adevărat everywherebut departamentul nostru de sănătate este destul de atent cu privire la orice ofrabies caz în care saliva ar fi contactat o rană deschisă. Dacă este posibil, eu de părere că aceasta ar suna medicul dumneavoastră. Din nou, nu pot să spun acest lucru este trueeverywhere, dar nu-mi amintesc un caz în care departamentul de sănătate wasnot cooperativă atunci când un medic local, a simțit că expunerea rabie a fost possibleeven atunci când testarea a fost negativ. Nu-mi amintesc ser departamentul de sănătate usingrabies, totuși. Îmi amintesc doar un cuplu de clienti fiind vaccinatedwith cele trei sau cinci doze regimuri.

Laboratorul de stat și departamentele de sănătate locale au adesea differingviews cu privire la modul de a gestiona aceste cazuri, așa că, dacă ați vorbit doar cu thestate departamentul de sănătate la nivel s-ar putea dori să încercați una locală.

În Virginia, cea mai bună referință pentru informații rabie este Dr. SuzanneJenkins de departamentul de sanatate de stat. Ea este considerată o onrabies expert și poate fi o sursă bună de informații pentru medicul dumneavoastră sau veterinarian.Dr. Deborah Brigss la Kansas State este, de asemenea, ar trebui să fie un lider de experton această boală, dacă trăiești mai aproape de Kansas decât Virginia.

Poate fi liniștitor să știi că a cazurilor de rabie la om în statele theUnited în ultimii ani 15 din 17 de cazuri implicate lilieci exposurefrom - doar două expuneri care rezultă în rabie au avut loc de la mușcături otheranimal. Testarea trebuie să fie destul de precise dacă este posibil exposuresresulted în doar două cazuri de rabie.

Am transpirat această situație personal. Știu că anxietatea itcan cauza sa fie muscat de un animal turbat potential. Păstrați de lucru veterinar withyour și medicul dumneavoastră pentru a înțelege pe deplin situația și să developan planul adecvat de acțiune.

HIVAIDS- Poate câini și pisici Get Infected

Î: Sunt în căutarea de a găsi unele informații cu adevărul regardany că pisicile anddogs primesc HIV SIDA din cauza seringile folosite în parcuri și streets.Ihave nu au auzit acest lucru și am încercat pentru a urmări informații veryify thisoneway sau altul.

mulțumesc

Angela

A: Angela;

Este întotdeauna greu să fii absolut sigur că nu există nici un adevăr atallbehind un zvon ca asta. Cu toate acestea, nu există rapoarte pe care sunt awareofin din domeniul medicinii veterinare sau literatura de specialitate umană ceea ce sugerează că, fie dogsorcats pot fi infectate cu virusul imunodeficienței umane. Prin urmare, itseems a fi aproape imposibil ca acest lucru ar putea să se întâmple.

Există o anumită confuzie în ceea ce privește diferența dintre virusul humanimmunodeficiency (HIV) și virusul imunodeficienței feline (FIV) .Theseare complet diferite virusuri și nu a existat nici un indiciu că intheliterature aceste tulpini de virus poate reacționa încrucișat. Virushasbeen folosit ca FIV model pentru studierea infecției umane și acest researchhasbeen publicate. Un exemplu a fost recent „lecții de pisica: virusul felineimmunodeficiency ca un instrument pentru a dezvolta intervenție strategiesagainsthuman virusul imunodeficienței tip 1“, de Elder et. Al, SIDA ResHumRetroviruses, iunie 1998. Ea poate fi greu pentru oameni să accepte că virusurile suchclosely înrudite fac linii de specii nu încrucișate, dar acest caz appearsto Bethe pe baza studiilor până în prezent.

În cazul în care câinii au o infecție retroviral similar cu HIV nu a beenidentified. Există unele suspiciuni că ei fac și o lucrare recentă „posibile relații între neoplazie hematopoetice canin, othermalignancies și bolile imune mediate“ de G. Theilen, în LeukemiaApril1997 a sugerat că poate exista un neidentificate infectingsomedogs retrovirus. Cu toate acestea, nu a fost sugerat că acest lucru este virusul humanimmunodeficiency.

Câinii și pisicile sunt ambele utilizate în studiile referitoare la controlorcure HIV, dar aceste studii nu implică infecția de câini sau catswiththe virusului HIV. Acestea se referă la lucruri cum ar fi imunosupresia de T cellswithcyclosporin sau tratamente similare, care sunt studiate la câini sau thehope catsin că informațiile se vor aplica pacienților umani care actuallyareinfected cu HIV.

Puteți căuta informații cu privire la HIV la site-ul PubMed:

https://ncbi.nlm.gov

Sper că acest lucru ajută pentru a seta mintea la usurinta.

distemper posibil

Î: Sunt încă la pierderea ceea ce killedmy într-adevăr 9 ani câine vechi. Am adus acasă apuppy de la lira necunoscatori a avut rapciuga, am găsit thisout pe aroutine și consult puilor 6 săptămâni a intrat în convulsii, Veterinarul a pus herdown. Acum, câine myother care a fost expus la acest pui necunoscute care le-a primit de fotografii a devenit bolnav de asemenea, i-am luat la Thevet, ea a fost aruncat în sus de mucus galben, nu mănâncă și gâfâind realhard și haddischarge din ochii ei ,, Am fost convins că a fost rapciuga .. vetafterseries mele de testare, raze x bloodworks, mi-a spus că nu a făcut thinkshe haddistemper, dar a avut dirofilaroza, dar nu a fost la rău la surprise.he meu a pus pe Salvați-o pe unele antibiotice pentru ochii ei deparazitarea medsfor vierme Whipworm andhook și un alt cefalexina anti. mi-a spus că a avut unele boli pulmonare heartdamageand, dar ar trebui să fie bine ,, Așa că am luat-o acasă pe thursand broughther înapoi în Dimineți așezat pentru că ea nu a fost mănânce sau să bea și pantingharder, hedid unele mai multe celule de testare a spus c a fost OK, dar el a crezut shemay acum au abateria infectie ,, el a pus-o pe un IV pentru că ea a fost atât de deshidratat ,, am spus eu cred că ar trebui să fie pus în jos, el a spus că nu thoughtwe ar putea încerca și în cazul în care nu shewas mânca sau bea ceva de luni Dimineți .. ne-ar hasto eco thattold-ne pentru a încerca să-i să mănânce nimic .. am fost sceptic .. 5 hrslatershe a murit în brațele mele .. ea a fost gâfâia atât de tare m-am gândit că wasgoing toexplode. el încă nu-mi poate spune ce a ucis-o. Nu știu whatto cred. Eitherhe avea o cale de ieșire să o salveze sau pentru a adăuga la hispocket carte, cred că ceea ce caut cauză a murit de insuficienta cardiaca ordistemper.

Am un alt cățeluș acasă cine sunt speriat de moarte poate loosetoo pentru că el este tooyoung să aibă toate loviturile. Mai este ceva poate ucide un câine likethisbesides rapciuga sau nu? catelusul meu are un nas care curge, dar ithas un resp superior I wastold rece și este pe antibiotice Mă întreb sunt eu Infor un anothercleaning sau nu ??

A: S;

Cred că aș fi suspect de badijonat cu signsthat clinic ai nota, dar nu este posibil să fie sigur dacă nu o autopsywasdone. Rapciuga este foarte greu de diagnosticat cu certitudine în multe casesandit nu este neobișnuit pentru un câine să moară de la ea înainte de o diagnosiscan certă să fie făcută. Viermii poate produce boli grave somecases mai degrabă suddenlyin (când dirofilaroza trece peste în fromtheliver circulației venoase), iar acest lucru ar fi fost problema, de asemenea. Există areunfortunately o mulțime de posibilități.

Îmi doresc ca am putut ajuta mai mult. Sper că catelul este de a face betterbynow. Uneori, chiar dacă este badijonat problema pe care antibodieswill materne proteja un catelus suficient de lung pentru ca virusul jigodiei să fie clearedfromthe mediu. Curățați ce se poate cu clor înălbitor dilutedabout1: 30 pentru a reduce riscul de expunere. Vaccinați catelul lui yourvet sfatul In funcție. Știu că ați avut un timp de dur, dar poate, luckwillgo-ți de drum, de data aceasta.

Posibil Distemper - Posibil zoonotica

Î: Dragă Dr. Mike, familia mea a salvat recent o dogfrom un adăpost de animale locale. Aproximativ 6-8 zile după ce câinele, el startedwith o tuse uscată (un sunet de sufocare). El a fost aparent în toane bune, pe lângă o mulțime de dormit, el a fost bine. O zi sau două mai târziu, am noticeda de descărcare de gestiune verzuie din nas. Am de gând pe o excursie la veterinar, dar Iwas în speranța unui răspuns rapid de la tine pentru a termina acest lucru întrebându- îngrijorătoare. Apreciez timpul acordat. Mulțumiri. M;

A: Uneori am primit prea multe e-mail pentru replies.I rapide Sper că a luat câinele la veterinar. Simptomele pe care sunt seeingcould fi semne de infecție cu virusul jigodiei, care este gravă. Sper itis ceva mai puțin dramatice, cum ar fi traheobronșitele, totuși.

Cu siguranta ai nevoie de ajutorul veterinarului lui, totuși.

Giardia

Giardia este un parazit protozoar care trăiește în intestinul de affectedanimals. Nu este clar dacă există mai multe specii ale acestei parasiteor dacă există o specie care afectează mai multe animale diferite, inclusiv oameni. Acești paraziți mici sunt foarte ușor de dor pe o fecalexam și nu poate fi prezent in scaun animalelor infectate cu examenele fecale organism.Repeated sunt uneori necesare pentru a identifica acest parasite.Not toate animalele în care infecția poate fi demonstrată au semne clinice. Acest lucru face ca unii oameni să creadă că parazit nu poate provoca boli. Cei mai mulți medici veterinari cred că pot exista doar alți factori, cum ar fi răspunsul animal`simmune la parazit care cauzeaza unele animale pentru a dezvolta diseaseand nu altele. Semnele clinice ale Giardia includ pierderea in greutate, inabilityto câștiga în greutate în mod corespunzător în timpul creșterii, diaree, vărsături, lipsa ofappetite și scaune care apar unsuroase. Ele cel mai frecvent utilizate medicationfor infecție Giardia este metronidazol (flagyl). Organismele vin constituite din mediu și trăiesc în umede pentru zonele umede. Ele sunt dezinfectante amoniu toquatenary sensibili, Lysol și se diluează înălbitor cu clor. Keepingthe caine mediu uscat, ajută foarte mult.

Aceasta boala poate fi contagios pentru oameni de la câini infectate practici atât de goodsanitary, cum ar fi spalarea mainilor dupa un infectedpuppy, sunt foarte importante. În cazul în care un membru al familiei se dezvoltă clinicalsigns similare, un medic ar trebui să fie consultat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit