Heimlich pentru pisica ta

Multi oameni confunda cu dificultăți de respirație sufocare. Înainte de administrarea oricărui prim ajutor, face absolut sigur animalul tau de companie este, de fapt sufocare. În cazul în care animalul tau nu este cu adevărat sufocare, Heimlich poate provoca leziuni grave.

Dacă martor animalele de companie ingera un element și apoi a face oricare dintre următoarele, numai atunci ar trebui să fie luate în considerare manevra Heimlich.

 • Pawing la nivelul feței sau a gâtului
 • acţionând frenetic
 • Încercarea de tuse
 • Respiratie dificila

  După determinarea că animalele de companie este de sufocare, eliminați orice element care poate fi constricția gâtului, cum ar fi un guler. Examinați în interiorul gurii și îndepărtați orice obiect străin vedeți. Nu așezați orbește cu degetul în jos gâtul animalului tau de companie si trage orice obiect te simți. Pisicile au oase mici, care susțin baza limbile lor. Proprietarii de sondarea gât pentru un obiect străin au confundat cu acestea pentru oase de pui. Nu încercați să eliminați un obiect decât dacă se poate vedea și să-l identificăm.

  Dacă nu puteți elimina cu ușurință obiectul, ascensorul și să-l suspende cu capul îndreptat în jos. Acest lucru poate ajuta disloce un element blocat în gât.

  O altă metodă este de a administra o lovitură puternică cu palma între omoplați. Acest lucru se poate disloca, uneori, un obiect. Dacă acest lucru nu funcționează, o manevra Heimlich modificată poate fi încercat.

 • Apucați animalul în jurul taliei, astfel încât partea din spate este cel mai apropiat de tine, similar cu o îmbrățișare urs.
 • Se pune un pumn chiar în spatele coastelor.
 • Comprimare abdomen de mai multe ori (de obicei 3-5 ori) cu împingeri rapide.
 • Verificați gura pentru a vedea dacă obiectul străin a fost eliminat.

  Această manevră poate fi repetată o dată sau de două ori, dar dacă nu a avut succes la prima încercare, să ia măsurile imediate pentru a lua animalele de companie la cel mai apropiat spital veterinar.  Chiar dacă sunteți de succes în eliminarea unui obiect străin, se recomandă un examen veterinar. leziune internă ar fi avut loc pe care s-ar putea să nu dai seama.

  Heimlich manuver

  Click pe video de mai jos pentru a vedea demonstrația cu privire la modul de a perfom Heimlich manuver pe o pisică.

  Este Pet Asigurare potrivit pentru tine?

  Cea mai bună asigurare pentru animale de companie ofera o acoperire care este suficient de largă pentru orice îngrijire nevoile dvs. pentru animale de companie și cu suficiente opțiuni pentru a obține o acoperire perfectă pentru tine si animalele de companie.

  Fiind unul dintre primii furnizori de asigurare pentru animale de companie din SUA, PetPartners a fost oferind, animale de companie cuprinzătoare de asigurări de sănătate la prețuri accesibile pentru câini și pisici, în toate cele 50 de state din anul 2002. Trusted ca furnizor de asigurare pentru animale de companie exclusiv pentru American Kennel Club si Cat Fanciers` Asociația, PetPartners extrem de opțiuni personalizabile permite proprietarilor de animale de companie pentru a crea un plan care se potrivește nevoilor lor individuale și bugetului - astfel încât să nu plătiți pentru o acoperire adăugată nu neapărat nevoie sau doresc. Vizitați PetPartners.com astăzi pentru a vedea dacă de asigurare pentru animalele de companie este potrivit pentru tine si familia ta.“)

  Ești nebun pentru animale de companie? Inscrie-te pentru newsletter-ul nostru de e-mail și pentru a obține cele mai recente informații de sănătate și wellness, sfaturi utile, produs reamintește, lucrurile distractiv, și atât de mult mai mult!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit