Cum să: se ocupe și reține un iepure pentru preparate injectabile

Mâner și reține un iepure pentru preparate injectabile

Aceasta Fundația Animal Welfare din trei părți tutorial video face parte din personalul veterinar de specialitate care să demonstreze procedurile corecte pentru manipularea mamiferelor mici pentru examinarea clinica si medicatie. Scopul său este de a arăta că argumentul principal ar trebui să fie pentru bunăstarea animalului. Acest ghid video pe care le va arăta manipularea practică a animalelor pentru un iepure.

Tehnicile folosite pentru a manipula mamifere mici variază ușor cu fiecare specie, cu toate acestea multe dintre principiile generale sunt aceleași. Atunci când se manipulează toate mamiferele mici, o abordare fermă dar blândă este recomandabil. Acest tutorial va sublinia tehnici recomandate pentru manipularea iepuri. Adoptarea acestor tehnici va ajuta la minimizarea stresului pentru animale și de a ajuta la reducerea riscului de leziuni mușcătură de a handler.

Este important ca animalele sunt conștienți de prezența manipulatorului înainte de a încerca să-i limiteze, în special în cazul în care animalul este inițial adormit. Acest lucru va reduce stresul pentru animale și de a ajuta pentru a evita accidentele de mușcături.

Manipularea și abținerea:

Iepurii sunt deosebit de sensibile la efectele stresului și ar trebui să fie abordată întotdeauna într-un mod calm și încrezător.

Handler este restrangerii iepure ferm de ceafă cu mâna cealaltă gata să sprijine Sferturi animalului.

Iepurele ar trebui să fie ținut capul sub braț manipulatorului și cu partea din spate și posterioare sprijinit de antebrațele manipulatorului.Al doilea clip video arata metodele corecte de manipulare și de reținere la iepure.

Manipularea pentru preparate injectabile:

Al treilea clip video arata tehnicile de injectare corecte pentru un iepure.

Iepurii pot fi, de asemenea, reținut pentru injecție prin înfășurarea animalului într-un cearșaf sau prosop. În cazul în care iepurele este înfășurat în siguranță, nu va lupta.

injecții intravenoase în vena marginală a urechii de iepure poate fi făcută cu ușurință în cazul în care iepurele este imobilizat cu un cearșaf.

Aceste videoclipuri au fost făcute de către AHWLA (Evaluarea pentru sănătatea și bunăstarea animalelor de laborator).

Mâner și reține un iepure pentru preparate injectabile

Mâner și reține un iepure pentru preparate injectabile Faceți clic pe pentru a viziona acest videoclip pe org.uk

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit