Aplicarea la școli tehnician veterinar: cinci cerințe esențiale

Există cinci trăsături cheie care școli tehnician veterinar

uita-te pentru a accepta atunci când studenții străini. Fiecare colegiu sau universitate se uita la notele din liceu, dar este mult mai mult faptul că școlile caută în potențialii studenți.

Faceți cunoștință cu High School Cerințe preliminare

Dacă doriți o tehnician veterinar grad, să fie gata pentru a dovedi că te iubesc știința. Biologia și chimia clasele trebuie să fie impresionante. Cele mai multe colegii uita la transcrierea unui student pentru a se asigura studentului de liceu completat:

  • 2 la 3 ani de matematică;
  • 2 la 3 ani de știință, și;
  • 4 ani de limba engleză

școli tehnician veterinar uita-te pentru elevii cu cel puțin o C + mediu, deși mulți dau prioritate studenților cu a lui B sau mai mare. Biologie este o clasă importantă în domeniul tehnologiei veterinar. clasele sărace în biologie, chimie, și alte clase de știință nu vor impresiona colegii.

Per total High Performance School

Atunci când se aplică pentru un program de studii tehnician veterinar de licență asociat sau, în general notele de liceu conta. Cu toate acestea, un colegiu sau universitate, de asemenea, se uita la recomandările cadrelor didactice, în plus față de activitățile extrașcolare la care ați participat.

elevi de liceu care doresc să fie un medic veterinar ar trebui să ia cursuri de provocatoare. Dacă aveți heterosexualului A toți cei patru ani prin luarea de cursuri la nivel de bază, care este mult mai puțin impresionant decât cineva care a primit toate a lui B în cursuri avansate sau AP. De asemenea, studenții ar trebui să ia act sau examenele SAT începând din anul lor de juniori. Colegii folosesc aceste scoruri la selectarea studenților pentru programele lor de gradul tehnician veterinar. Chiar dacă scorurile par neimpresionant pentru tine, școlile tehnician veterinar caută motivația a luat pentru a lua testele.

Experiență ca voluntarCei interesați de o carieră în tehnologie veterinară nevoie pentru a începe planificarea pentru cariera lor înainte de colegiu. colegii tehnician veterinar să acorde o atenție aproape de munca de voluntariat și angajamentul față de animale. Începeți o afacere de după-amiază de câine de mers pe jos sau de a petrece o vară de voluntariat la o misiune de salvare a animalelor locale. Aceasta este ceea ce școlile tehnician veterinar doresc să vadă.

Trasaturi cheie de personalitate

tehnicieni veterinari petrec o multime de timp interacționând cu colegii și proprietarii de animale de companie. școli tehnician veterinar caută studenți prietenos,. O parte din locuri de muncă implică furnizarea către proprietarii de animale de companie cu instrucțiuni de îngrijire pentru animalele de companie lor la domiciliu. Dacă nu poți lua un rol de conducere și dacă te nervos vorbind cu strainii, nu esti probabil să fie un bun candidat pentru o cariera tehnician veterinar.

În timp ce în liceu, să ia roluri de conducere ori de câte ori este posibil. Participa la dezbateri, executați pentru consiliul de student, sport sau de a lua parte la concursuri, cum ar fi albine ortografie. tehnicieni veterinari trebuie să știe cum să delege sarcini și să fie auto-motivat. Fii gata să-l dovedească, atunci când se aplică școlilor tehnician veterinar.

profesionalismul

Orice universitate sau colegiu care oferă un grad tehnician veterinar cere solicitanților să participe la un interviu. Dacă apari târziu sau sări peste acest proces, nu este probabil să câștige acceptarea. Întotdeauna participa la procesul de interviu si demasca zece minute mai devreme. dumneavoastră doriți pentru a face o buna prima impresie personală și profesională. Amintiți-vă, comisia va avea doar informații despre tine pe suport de hârtie, de aceea este important să le dea o imagine completă a cine sunteți atunci când întâlni cu ei în persoană.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit