Zoonoze - a crescut de boala cultivatorului

Boala lui RoseGrower

Î: Nu vă amintiți butwe a trimis un e-mail acum câteva luni despre pisica noastra si un diferential diagnosisof SIDA feline, colon iritabil, etc Ne-am luat în ea, pentru că smelledand nu părea să fie înfloritoare. Ei bine, atunci când pisica nu pare a fi gettingany mai bine, am luat-o la un alt veterinar. Ea (veterinar), a crezut că poate havecolitis, și am început să o trateze în acest fel. Apoi, am plecat pentru aweek și când m-am întors ea a avut această durere dezgustătoare pe una din frontpaws ei. Am tratat-o ​​cu un antibiotic pentru o vreme, cu nici un rezultat. Finallythe veterinar și am decis să fac o radiografie să caute implicare osoasă și tobiopsy rana. Nu a fost nici o implicare osoasă, dar biopsia a crescut outa ciuperca cunoscut sub numele de „boala Rose cultivatorului“. Cât de bizar! (Cred ca reasonshe mirosea a fost pentru că atunci când am ținut, labele ar fi aproape de myface) Am început tratarea cu iodură de potasiu și învelirea wound.I a încercat să facă Pansamente la domiciliu, dar pentru că rana a fost atât de weepyand brut, am decis să părăsească bandajul off, în speranța de uscare thefungus. (Gândire de picior atlet care are nevoie să fie tolive cald și întuneric.)

Săptămâna trecută am primit un telefon de la veterinarul meu spunând ONEOF membrii personalului ei au contractat boala! Acest lucru a fost un coșmar! Fortunatley, soțul meu este un medic în oraș și știe doctorul infectiousdisease și l-au consultat cu privire la ce să facă. veterinarul meu urgedus insistent să ia în considerare eutanasia, iar cel puțin pisica a trebuit să fie isolated.We a decis să-i urce la spital veterinar cel puțin până la rana heals.She a fost acolo o săptămână acum. Ea a continuat să ia potasiu iodideand fac Pansamente la fiecare câteva zile. Veterinarul spune ca woundappears să fie de vindecare, din fericire. Tehnicianul care a fost infectat este beingmonitored îndeaproape. Ea are aparent implicarea într-un nodul limfatic. Ihave fost norocosi, care au fost în jurul valorii de animale toată viața mea. La rândul themost au fost sănătoși. Cred că a fost rândul meu pentru somethingstrange. După cum spune veterinarul „nu poti avea un animal de companie cu o problemă normală, Ne poti“? Blossom va petrece, probabil, mai mult de două săptămâni la veterinar. Sunt hopingher rana se va vindeca si apoi putem continua antifungicidului la domiciliu. She`sa foarte dulce, iubitor de pisică. Deci, asta e actualizarea. Sunt sigur că voi păstra youposted! K.

A: Rose diseaseis cultivatorului cauzate de schenckii Sporotrix, cred. În cazul în care este cazul, thereis unele controverse peste valoarea de cultivare a acestui organism și veterinarydermatologists recomanda confirmarea prin biopsie sau citologic pentru a fi surethe organism este agentul patogen. Există unele temeri că problemele likel formă de bacterii poate fi confundat cu acest lucru, deoarece acestea au fost doar recognizedfairly recent și pot cauza semne oarecum similare.Cred că cu prezența problemei în thetechnician că etiologia pare destul de clar, dar am vrut doar să bazele și acopera toate punctul asta. zoonoze sunt îngrijorătoare și cautionseems rezonabile.

Ketoconazol și itraconazol sunt de asemenea supposedto lucru pentru această condiție, doar în cazul iodura de potasiu nu (itis tratamentul standard, mai ales pentru leziunile localizate).

Chiar mi-ar aprecia auzul mai mult ca thingsprogress. Se pare că medicul veterinar este de a face o treabă bună în identificarea theproblem și tratarea acesteia și din moment ce aceasta nu este o problemă comună knowingthe rezultatul va fi de ajutor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit