Ciclide africane pot fi peștele

Dacă doriți un rezervor plin de pește colorat, activ, Hardy, atunci vrei un rezervor plin de ciclidele africane! Cele mai multe dintre ciclide africane, ne vindem provin din două lacuri majore din Africa de Est. Lacul Tanganyika și Lacul Malawi au apa foarte greu, cu un pH mai mare 7.8-8.4. Ei au, de asemenea, un amestec de săruri de potasiu neobișnuite de carbonat (, mangan, etc) și oligoelemente. Pentru hobbyists cu apa de la robinet moale, cu pH scăzut, producătorii face tampoane specializate și sare. Acestea creează un mediu similar și ajuta la menținerea stării de sănătate a ciclide africane.

Cichlids din Lacul Malawi preferă să aibă o mulțime de roci și peșteri. Ei au înființat teritorii și viguros apăra spațiu „lor“ în timpul de depunere a icrelor. In plus, ei nu vor tolera alți pești care au un model de culoare foarte asemănătoare cu a lor. În general, v-ar dori un bărbat și mai multe femei. Acest lucru reduce în jos, pe agresiune și sporește șansele de reproducere. Cele mai multe dintre cichlids Malawi sunt mouthbrooders. Cercul feminin și masculin reciproc, în timp ce reproducere și femela eliberează un ou. Masculul se mută la acesta fertiliza si apoi femela preia oul sa o incubare timp de 10-14 zile în gura ei înainte de a elibera mici RFI. Atunci când femelele transporta ouăle, au nevoie de un refugiu pentru a obține departe de alți pești din acvariu. În mod ideal, femeile ar trebui să fie izolate, deoarece aceasta îi permite să mănânce bine înainte de a obține re-introducerea masculului. Alevinii cresc foarte repede in primele 2-3 luni, și sunt suficient de mari pentru a mânca măcinat fulgi și alge. Vă recomandăm să ridice prăjește într-un acvariu separat sau rezervor va deveni rapid „supraviețuirea celui mai adaptat“.

In concluzie

În cele din urmă, Ciclidele sunt, de asemenea pește foarte activ, în mod constant în mișcare explorarea mediului lor. Ele sunt întotdeauna la ceva și distractiv sa ma uit! Fiți conștienți de faptul că ciclide africane au propriul lor sens de Feng Shui. Ciclidele place să rearanja în mod constant pietriș în rezervor. Se pune orice roci direct pe fundul rezervorului sau peștele va încerca să scoată suportul, provocând o alunecare de teren de pietre! Cele mai multe plante vii nu va tolera abuzul de cichlids africane. specii Anubius de plantă ceapa și Java Fern sunt unele excepții. În caz contrar, utilizați plante artificiale pentru un rezervoare plin de viață!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit