Prevenirea și tratarea infecțiilor urechii la câini

Cum de a preveni și trata câini, infecțiile urechii

Ca mulți proprietari de câini știu, unii câini sunt predispuse la infectii ale urechii. Cu primul se agită capul, acestea sunt la biroul veterinar și câinele lor este pe medicamente, din nou. Există o cale de a preveni aceste infectii ale urechii in curs de dezvoltare, în primul rând? Pentru unii câini, da. Pentru alții, infectii ale urechii cronice pot continua până la măsuri drastice, cum ar fi o intervenție chirurgicală se face sau alergii sunt controlate.

Infecțiile urechii pot dezvolta, deoarece umezeala rămâne în urechi și permite bacteriilor si drojdie de bere pentru a prospera. Prevenirea acumularea de umiditate și menținerea canalelor ureche uscat poate ajuta la reducerea severitatea și frecvența de infecții ale urechii cronice si poate preveni chiar ei.

Câini cu urechile floppy sunt cele mai susceptibile de a dezvolta infectii ale urechii, deoarece urechile lor acoperă canalul auditiv, împiedicând accesul aerului la umiditate acumulate. Aceste rase au nevoie de o atenție specială. Ar trebui să ridicați urechile cainelui frecvent si uita-te la canal. Asigurați-vă că este curat. Îndepărtați orice acumulare cu bile de bumbac sau aplicatoare vârf de bumbac. Cu toate acestea, nu așezați aplicatorul adânc în canalul, deoarece deteriorarea timpanului poate să apară. De asemenea, verificați mirosul urechii. Infecțiile urechii au de obicei un fault caracteristică sau un miros de fructe.Câinii care se bucură de înot sunt, de asemenea, predispuse la infectii ale urechii. După înot, încercați să se usuce urechile câinelui cu aplicatoare vârf de bumbac sau bile de bumbac. Din nou, nu plasați aplicatorul adânc în interiorul canalului.

Un medicament de origine, care este recomandat de multi medici veterinari este un amestec de părți egale de oțet alb și alcool izopropilic. Dacă vă simțiți că umezeala se acumulează în urechile câinelui, cum ar fi după câteva ture în iaz, puneți câteva picături de oțet și se amestecă alcool în ureche. Otetul este acid si ajuta la distrugerea bacteriilor si drojdie de bere. Alcoolul este un agent de uscare și ajută la eliminarea excesului de umiditate. Acest remediu este de obicei folosit ca un preventiv precum și un tratament în infectii ale urechii timpurii. Nu este foarte eficient în tratarea infecțiilor cu drepturi depline, activi.

Discutați despre utilizarea consecventă a remediului cu medicul veterinar. Pentru unii câini, agenți de uscare rețetă sau produse special formulate de medicul veterinar va fi mai eficientă decât amestecul de oțet / alcool. Pentru mai multe informații, vă rugăm să citiți otită externă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit