Marele ghid pentru adoptarea sau salvarea cainele potrivit pentru familia ta

În ziua adoptării, poate doriți să aibă un tampon catelus-formare sau pătură în mașină, în cazul unor accidente sau boală auto. Amintiți-vă, cainele va fi nervos și excitat. Accidentele nu sunt neașteptate. Vei fi excitată, dar fă tot posibilul să nu copleșească cainele cu emotiile tale. Încearcă să fii calm și să nu sperie noul membru al familiei. Vorbiți cu câinele într-o voce de echilibru, relaxare. Lasă-l să te miroasă și să te cunoască. Du-te încet cu el.

Când ajungeți acasă, lăsați-l să adulmece lucrurile din afară și în interior. El are o mulțime de a explora si de a invata despre noua sa viata. Dă-i timp să-l totul se înmoaie în.

Nu permiteți copiilor și a altor membri ai familiei tuturor înconjoară câinele și-l pentru animale de companie dintr-o dată. Toată lumea ar trebui să se prezinte la un moment dat într-un mod calm, pentru a nu copleșească javră nervos.

În cazul în care introducerea câinele la alte animale de companie, poate doriți să ia în considerare a face acest lucru într-o locație neutră, alta decât casa ta. Acest lucru va preveni conflictele teritoriale. Supravegherea este extrem de important pentru animale de companie în timpul-la-animale de companie introduceri. Citeste articolul PetPlace, introducând un câine nou În casa ta pentru a afla mai multe despre a ajuta noul câine se adapteze la alte animale de companie.

Bucurându-se de viață cu câinele Nou

În luarea deciziei de a adopta un câine, ai făcut o schimbare de viață, care va umple cu siguranță inima ta cu multă bucurie. Câinii sunt una dintre responsabilitățile cele mai profitabile, puteți presupune vreodată. Pentru a le da o casa buna, ei vor plăti înapoi în fiecare zi, cu iubire necondiționată, o datul din coada pentru a încălzi inima ta, și toate poznele lor câine stupide pentru a vă menține râs.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit