Top 20 alimente destinate consumului uman ca câini otravă în S.U.A

Câinii sunt cunoscute pentru a mânca lucruri pe care nu ar trebui. Pentru a face lucrurile și mai rele, unele dintre aceste lucruri sunt toxice.

Există mai mult de 100.000 de cazuri de otrăvire pentru animale de companie in Statele Unite in fiecare an. Dacă nu sunteți sigur dacă un aliment este toxic, vă rugăm să verificați cu medicul veterinar înainte de hrănire ceva nou. Mulți proprietari de animale de companie și intenționează că un struguri sau stafide nu sunt o problemă și mai târziu găsi câinele lor a dezvoltat insuficienta renala.

Creșterea gradului de conștientizare a pericolelor de zi cu zi în propria cămară poate ajuta la prevenirea primejdie nejustificate la animalele de companie națiunii.

Primele 20 de produse alimentare toxice includ:

1. Ciocolata
2. Stafide
3. ciuperci
4. Xylitol (îndulcitor frecvent in guma si produse de patiserie)
5. Struguri
6. Vitamine
7. guma de mestecat
8. Oase
9. nefierte de pui
10. Nuci de Macadamia
11. zahăr
12. Pâine
13. tort
14. cafea
15. Porumb ingrozit
16. Aluat (în special aluaturi de drojdie)
17. carne crudă nefierte
18. Rawhide
19. nefierte somon
20. AvocadoClasament numărul 1 este ciocolata. Cea mai rea varietate de ciocolata pentru animale de companie este de ciocolată neagră de copt.

Simptomele de otrăvire pentru animale de companie pot varia de la stomac ușoară și intestinului deranjat (vărsături și diaree) la probleme neurologice, insuficienta renala, de zahăr din sânge, detresă respiratorie și cardiacă, comă și chiar moarte. Simptomele depind de element și cantitatea ingerate sau inhalate, și răspunsul fiziologic al animalului de companie individuale.

Unele alimente pot fi toxice pentru animalele de companie unul în anumite cantități și să nu deranjeze un alt animal de companie. De exemplu - la fel de puțin ca un cuplu stafide ar putea provoca insuficienta renala la un câine și nu poate afecta un câine diferit.

tratează sănătoase, care sunt sigure pentru animalele de companie pot include cantități mici de carne slabă (atâta timp cât acestea au fost fierte în mod corespunzător, bine răcit și nu au nici oase) și bucăți mici de legume, cum ar fi morcovi.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit