Grija pentru un pește Betta într-un bol sau vaza

Un Betta intr-un bol sau vaza este un mediu de viață pentru desktop și printre pești de acvariu un Betta este una dintre cele care este relativ ușor de întreținut. pește va face cel mai bine la lumina solară directă, dar încearcă să-l țină într-un loc cald.

Instrucțiuni de îngrijire Betta:

  • Păstrați bol sau vaza plin de apă care să permită 1 "la 1 1/2" a spațiului aerian între suprafața apei și pietre decorative care susțin planta. Betta ta are nevoie de o cantitate mică de spațiu aerian pentru a respira.
  • Utilizați o tratare a apei pentru a îndepărta clorul din apa de la robinet înainte de a adăuga apă la temperatura camerei vasului.
  • Vă recomandăm hrănirea Betta o dată pe zi. Ele sunt pești carnivor și va face bine liofilizate viermi de sânge sau creveți saramură. Numai hrana pentru animale ce Betta va mânca în 3 minute. alimentele neconsumate nu ar trebui să rămână în vaza, deoarece va pluti doar la partea de jos și de putregai, creând un mediu nesănătos pentru Betta ta.
  • Veți avea nevoie pentru a curăța apa din bol sau vaza dacă apa devine tulbure din cauza alge sau alimente de pește în exces, această curățare poate fi necesar să se facă cât mai des de două ori în fiecare săptămână. Se toarnă cu grijă afară din apă, lăsând aproximativ 1/3 din apă și peștele din vaza. Ștergeți interiorul vasului cu un prosop de hârtie curat, uscat. Se adaugă apă la temperatura camerei declorurat.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit