Alegerea unui schnauzer standard de

Pentru multe persoane, Schnauzer este considerat perfect pentru animalele de companie de familie. Disponibil în trei dimensiuni diferite, Schnauzer este un companion dur și rezistent, precum și protector. Cu barba lor clasica si sprancene lungi, aceasta rasa este ușor de recunoscut în întreaga lume.

Istoricul si originea

Schnauzer provine din Germania și este împărțit în Schnauzer miniatural, schnauzerii standard si Schnauzer gigant. Dintre cele trei dimensiuni ale schnauzer, standardul este considerat prototipul și este cea mai veche. Chiar dacă aceste Schnauzer pot fi similare, ele sunt considerate rase separate.

Toate Schnauzer se crede ca au dezvoltat în regnurile Wurttemberg si Bavaria, iar Schnauzer standard a fost în jur de cel puțin 1492. picturi din acea epoca descriu Schnauzer ca un companion de uz casnic. Câinele nu a fost doar o parte din familie, dar a fost, de asemenea, folosit pentru a urmări șobolani și cărucioare de pază produc în piață.

Astăzi, Schnauzer standard sunt animale de companie de familie iubit. Schnauzer standard, aparține grupului de lucru al American Kennel Club.

Aspectul exterior si dimensiunile

Schnauzer este un caine robust compact. Toate dimensiunile au un strat rigid de par sarmos, cu sprâncene arcuite zburlit, mustati si barba. Cel mai frecvent culoarea blanii este sare și piper, dar negru este de asemenea disponibil. În Germania, negru este mai frecvent culoarea.

Cele mai multe Schnauzer din Germania au apărut urechi, dar în Statele Unite, trunchiate și uncropped sunt văzute. Urechile Uncropped stau sus pe cap și ori înainte.

Schnauzer standard de standuri 17 la 19 inch la umăr și cântărește în jur de 33 de lire.

Personalitate

Toate Schnauzer sunt caini inteligenti si de incredere. Ele sunt foarte protectoare a familiei lor și de a face buni caini de paza.

Acasă și Relații de familieSchnauzer este un animal de companie de familie minunata si este destul de tolerant cu copii. Ele sunt adesea tem de străini și va proteja familia prin alertarea proprietarilor lor de prezența intrușilor.

Instruire

Schnauzerii tind să fie câini independenți și nu tolerează formarea dure sau mustrare. Ele sunt usor de dresat, atata timp cat sunt utilizate tehnici de armare pozitive.

Preocupările speciale

Schnauzerii sunt caini inteligenti si devin plictisiti cu ușurință. Pentru standard, dacă este lăsat singur pentru perioade lungi de timp, comportamentul distructiv se pot dezvolta.

În scopul de a păstra blana lor curat și dezorientat, îngrijire frecventă liberă și tăiere este necesară. Excursii la groomer sunt, de asemenea, necesare pentru a menține aspectul facial schnauzer clasic.

Boli și tulburări comune

În general, Schnauzer standard este un caine sanatos cu putine preocupari medicale. Cu toate acestea, au fost raportate următoarele boli sau tulburări:

 • Hipotiroidismul apare atunci când glanda tiroidă nu funcționează în mod adecvat. Fara suficient hormon tiroidian, pot aparea boli.
 • Atopia este o boală a pielii însoțită de mâncărime de animale, care este cauzată de o alergie la substante din mediu.
 • Melanomul este o tumora care rezultă din melanocite, care sunt celulele care produc pigment.
 • Lipoamele sunt tumori benigne grase ale tesutului subcutanat.
 • torsiune gastric, de asemenea, cunoscut sub numele de bloat, este o boală subită pune viața în pericol asociate cu umplerea stomacului cu aer și răsucire.
 • displazia de sold este o malformatie a articulatiei soldului care duce la durere, schiopatura si artrita.
 • Epilepsia este o tulburare de convulsii, care se dezvolta cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani.
 • Cataracta determina o pierdere a transparentei normale a cristalinului ochiului. Problema poate apărea într-unul sau ambii ochi si poate duce la orbire.
 • Criptorhidismul este o afecțiune în care unul sau ambele testicule nu coboara in scrot.
 • Diabetul este o boala a pancreasului legate de cantități insuficiente de producție de insulină.
 • Pancreatita este o inflamatie a pancreasului care duce la lipsa poftei de mâncare, vărsături și dureri abdominale.

  În plus, Schnauzer este predispus la infecții ale vezicii urinare și câinii masculi intacți pot dezvolta tumori cu celule Sertoli.

  Durata de viata

  Durata medie de viata a Schnauzer standard este de 14 la 16 de ani.

  Ne dăm seama că fiecare câine este unic și poate afișa alte caracteristici. Acest profil oferă, în general, acceptat doar informații rasa.

 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit