Chirurgie pentru a opri lătratul câinilor - controversa cu procedurile Decojire

Controversa cu proceduri Decojire

Un câine care latră este frustrant - dar nu că necesită scoaterea corzile vocale (numite de obicei, o intervenție chirurgicală de latrat)?

Săptămâna trecută spitalul nostru a primit un apel telefonic de la un client potențial întrebător cu privire la dorința noastră de a „debarca“ câinele ei.

Deci înțelegi, decojitor (denumită în continuare devocalization) este o procedură concepută pentru a elimina corzile vocale de câini ai căror proprietari cred se angajeze într-un comportament excesiv de latrat.

Procedura în sine este numit un ventriculocordectomy (sau cordectomia vocal), iar scopul este de a elimina petapos-i scoarța prin eliminarea de cele mai multe țesuturi el sau ea folosește pentru a produce un sunet.

În realitate, cu toate acestea, o eliminare completă a sunetului este considerat imposibil de realizat. Chiar și așa, înmuierii unui petapos-e tare latra, neîncetată este suficient de stimulent pentru majoritatea proprietarilor care doresc această procedură afară.Din fericire, decojire a intrat pe cale de ieșire din favoare în rândul medicilor veterinari.

Hereapos-uri sunt câteva considerații și părerea mea despre cojire procedurile pentru câini:

  • Decojire este considerat crud de către cei mai mulți medici veterinari. Operatia cojire este o soluție foarte proastă pentru whatapos-uri, desigur, nu o astfel de problemă simplă. Proprietarii cu câini cu comportamente excesive Barking ar trebui să caute un bun antrenor de câine sau behavioriste în loc de un veterinar dispus să efectueze o procedură dureroasă și inutilă.
  • Decojire este acum scos în afara legii în unele state.
  • Cei mai mulți dintre noi care se ocupă în vedere medicina chirurgie canin cojire ca „mutilare“, pur și simplu. Thatapos-uri de ce Iapos-am iubit întotdeauna Apărătorilor comentarii director Animalsapos- Dennis Tabellaapos-uri pe această temă:
  • „Oamenii trebuie să se uite la ea în acest fel. Dacă ei au un câine thatapos-uri dezgroparea gauri in curtea lor din spate, theyapos-re nu va avea dogapos-i picioarele amputate. Credem că devocalization va acel tip de extremă .“

La urma urmei, latratul excesiv este o problemă de comportament tratabile.Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit