Glow bijuterii (dibutilftalat) toxicitate la câini

Glow Toxicitatea bijuterii la câini

Mulți oameni sunt familiarizați cu bijuterii strălucire vândute la carnavaluri, târguri și magazine de noutate. Dar când luăm acasă bijuterii, am putea avea o problemă: câinii noștri curioase pot mesteca pe bijuterii.

Ingredientul activ în cele mai multe bijuterii strălucire și alte strălucire în produsele întunecate este dibutilftalat. Această substanță are o toxicitate scăzută și nu a existat un raport al unui câine otrăvit de e ingestie. De fapt, cantități masive de dibutilftalat ar trebui să fie ingerate înainte de orice semne toxice se dezvolta.

Semne de Glow Toxicitatea bijuterii la câini

În ciuda faptului că este non-toxic, câini care mestecă pe bijuterii strălucire poate expune brusc un comportament foarte ciudat și uimitor. Athough cele mai multe vor arăta nici un semn de la toate, câteva pot începe salivarea profuze. Acest lucru este considerat a fi legate de gustul neplăcut al dibutilftalat. Fara nici un tratament, cei mai mulți câini reveni la normal în câteva minute.

Tratarea Glow Toxicitatea bijuterii la câini

În cazul în care câinele a ingerat dibutilftalat, încurajați-l să bea o cantitate mică de apă sau lapte sau mananca o felie de pâine. Acest lucru va ajuta la dilua gustul de dibutil ftalat. Chiar si clatirea gurii cu apa poate ajuta la reducerea semnelor asociate cu expunerea strălucire bijuterii.

Chiar și după clătirea gurii, poate doriți să scalde câinele. Acest lucru va elimina orice dibutil, care poate fi scurs din semnele dintelui și pe blana câinelui.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit